Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Overige Gezondheid en Welzijn

Gratis advies en voorlichting over GGZ

Samenvatting
  • Gratis
  • Nieuw  
Omschrijving

Stichting Buitengewoon Actieve Breinen organiseert op de Gaarde 51 in Den Haag elke maandag en woensdag Open Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen.

Loop je even vast in het dagelijkse leven en wil je graag een gesprek met een ervaringsdeskundige? Wij luisteren naar jouw verhaal, beantwoorden vragen en geven tips over mogelijkheden bij jou in de buurt.

Zo hebben wij o.a. kennis over mensen met de diagnose autisme. Wij geven voorlichting en advies richting maximale zelfredzaamheid en participatie met de sociale omgeving. Ook advies over bijvoorbeeld leerproblemen bij kinderen is mogelijk.

Binnen ons netwerk kun je voor advies van een opruimcoach terecht. Met een anders werkend brein kan het lastig zijn om dagelijkse (opruim) klussen te lijf te gaan. Dat is jammer, want een ongeorganiseerd en vol huis kan er uiteindelijk voor zorgen dat je “vastloopt” in je spullen en in een sociaal isolement belandt.

Wij beschikken over een groot netwerk van organisaties en instellingen, particulier of overheid. Maar, we beginnen dichtbij huis, in uw eigen omgeving en met een vertrouwd en discreet gesprek.

 

Goedkoop uw reclame en folders laten verspreiden?
Goedkoop uw reclame en folders laten verspreiden? Huis-aan-huis verspreiding is een effectief middel om bijvoorbeeld uw bedrijf, product of speciale kortingsactie te promoten! regiokoopjes.nl
Drukwerk bestellen? Voordelig en snel bij PrintMaat.nl!
Drukwerk bestellen? Voordelig en snel bij PrintMaat.nl! Professioneel en voordelig drukwerk! Voor al uw drukwerk, zoals geboortekaartjes, flyers, visitekaartjes, posters, boeken en meer! haagmedia.nl
Jolanda
Jolanda
Den Haag, ZH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord