Advertentie plaatsen

VEILIG HANDELEN

Bij RegioKoopjes.nl willen wij dat een ieder met succes, veel plezier en natuurlijk op een veilige manier kan handelen. Gelukkig hebben de meeste van onze gebruikers goede bedoelingen. MAAR helaas zijn er natuurlijk altijd mensen die misbruik proberen te maken! Wij proberen iedere vorm van fraude/ oplichting tegen te gaan en te bestrijden, maar ondanks onze inspanningen gebeurt het nog steeds.

Voorkom narigheid en doe altijd zaken met gezond verstand!

Met gezond verstand bedoelen wij:

  1. Is de deal te mooi om waar te zijn, wees dan heel alert en kritisch!
  2. Kijk of de persoon (koper/ verkoper) met wij u handelt meerdere advertenties heeft, de feedback over de persoon, hoe lang de persoon geregistreerd is op RegioKoopjes.nl. Check bij twijfel altijd de persoon via bijvoorbeeld ook Google, Social Media en/ of andere internetfora.

DISCLAIMER

RegioKoopjes.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Alle rechten voorbehouden.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord